Over Wubben Tank- en bodemsanering

Wubben Tank- en Bodemsanering B.V. is al decennia actief in het saneren van bovengrondse en ondergrondse tanks en bodemverontreinigingen.

Wij zijn een klein aannemingsbedrijf met de juiste kennis, ervaring en certificeringen om een tanksanering van A tot Z te kunnen verzorgen, Wij saneren tanks voor particulieren, bedrijven en overheden in het hele land. 

Als het nu gaat over een Brandstof-, Huisbrandolie (HBO)-, Smeerolie-, Afgewerkte olie-, Koelvloeistof- of chemicaliën tank. Het belang van iedere klant staat voorop.

Klantvriendelijkheid en service zit in onze genen. Kennis en ervaring hebben wij al decennia lang en dat laten we graag zien.

Achter de schermen

Cerificeringen

Wubben Tank- en Bodemsanering BV
– KIWA BRL K902
– KIWA BRL K904
– VCA voor bedrijven

Professionals sinds 1977

Dhr. W.J. Wubben richtte op 12 December 1977 Wubben Tank- en Bodemsanering BV op (niet te verwarren met Wubben Oliehandel BV). Sindsdien is Wubben Tank- en Bodemsanering BV een begrip op het gebied van tanksaneringen.

In 1999 werd Wubben Tank- en bodemsanering BV verkocht maar bleef stabiel dezelfde werkzaamheden uitvoeren.

De laatste verhuizing van Wubben Tank- en Bodemsanering BV gebeurde recentelijk in 2022. De verhuizing ging van Noordhoek naar Dordrecht maar ook nu zijn er geen bijzondere veranderingen in de werkzaamheden. We blijven doen waar we goed in zijn en dat is “Tanks Saneren”

Teamwork

Het verwijderen van tanks is door de jaren heen wel veranderd en geprofessionaliseerd. Milieukundige vraagstukken en veiligheid spelen een steeds grotere rol. Het aantonen aan omgevingsdiensten en bevoegd gezag dat een tank veilig en gecertificeerd verwijderd is moeten we met elkaar doen.

De klant, de aannemer, de omgevingsdienst, onze mensen in het veld en op kantoor, de reinigingsdiensten, gemeenten en vergunningverleners, KIWA-inspecteurs, leveranciers en verschrotingsbedrijven. Het blijft TEAMWORK.

Kwaliteit voorop Daarom Wubben Tank- en bodemsanering

Afspraak = Afspraak

Kennis + Ervaring

Waarmee kunnen we helpen?

Heeft u een vraag of een opdracht voor ons? Neem dan vooral contact op. We helpen u graag verder!

Mail info@wubbentanksanering.nl Bel 0168 – 40 50 67